08 Noi. 2016 09:29

Înghesuială la autografe! Tricolorii și eroii!

Distribuie

România – Polonia, derby-ul grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, se va disputa vineri (ora 21.45, TVR 1), pe 11 noiembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti. Tricolorii s-au reunit luni în cantonamentul de la Mogoșoaia.

La ședința de pregătire a fost absent portarul Costel Pantilimon. Goalkeeperul a jucat duminică seară, din min. 36, în măcelul de la Liverpool, 1-6. La reunire au fost prezenți, astfel, 28 de jucători.

Antrenamentul început cu un salut adresat de tricolori celor patru soldați cu dizabilități, răniți în teatrele de operațiuni din Afganistan și din Irak.

Coordonați de secunzii Rudi Verkempinck și Ionuț Badea, fotbaliștii au lucrat în două ateliere. Jumătate din lot 'a alergat' pe biciclete de spinning.

Spinning-ul a fost inventat la începutul anilor ‘80 de atletul american și practicantul de arte marțiale Johnny Goldberg. Pe când se antrena pentru Race Across America', a simțit nevoia de a dezvolta o nouă metodă care să-i permita antrenarea și pe parcursul sezonului rece, astfel că a conceput o bicicletă staționară de interior, care să simulezemersul real pe bicicleta. Ulterior, în 1989, Johnny G a deschis primul studio de Spinning din lume, în  Santa Monica, Los Angeles.

Ceilalți jucători au încins o miuță pe cealaltă jumătate de teren.

Comentarii