24 Iul. 2018 07:00

Ion Dichiseanu, ultimul romantic, la 84 de ani! ”Da, te iubesc”, i-a cântat fostei soții și i-a dăruit un buchet cu trandafiri

Distribuie

Chiar și după 22 de ani de căsătorie, relația lor este una admirabilă, continua cu multă dragoste și prietenie. La 84 de ani, maestrul Ion Dichiseanu a avut curajul să-i spună celei care i-a fost soție timp de 22 de ani, 'Te iubesc!' Nu s-a ferit căci a făcut-o la microfon'.

Aflat la mare, de dragul familiei sale, alături de fiică, ginere, nepoțică și fosta soție, care cântă la un cochet hotel din stațiunea Venus, Ion Dichiseanu și-a emoționat fosta soție ducându-i pe scenă, în timpul recitalului acesteia, un buchet de trandafiri roșii, ce simbolizează iubirea și pasiunea.

'Da, te iubesc/ Cum n-am iubit pe altcineva/ Da, te iubesc/ Ești nebunia mea', au fost versurile pe care le-au dăruit deopotrivă romanticul Ion Dichiseanu dar și cea mai frumoasă bunicuță din lumea muzicală autohtonă, Simona Florescu, fiind provocați, în aplauzele mulțimii, de melodia deloc cântata la întâmplare de George Rotaru, pe piesă făcută celebră de Mădălina Manole.

Comentarii