06 Noi. 2018 12:34

Iulian Stanciu s-a „luptat” cu avioane dotate cu lasere deasupra Las Vegasului

Distribuie

Iulian Stanciu, directorul general al eMAG, cel mai mare retailer online din România, s-a duelat cu avioane dotate cu lasere deasupra Las Vegasului.

Întrebat la interviurile Libertatea cum își petrece timpul liber, acesta a afirmat că îi place să alerge și să se dea cu bicicleta prin zone mai sălbatice din România, dar că cel mai extrem lucru pe care l-a făcut a fost să piloteze avioane deasupra metropolei americane.

'Am fost acum doi ani și jumătate cu colegii la un eveniment de e-commerce și tehnologie, Shoptalk se numește, în Las Vegas, și am găsit o companie care îți închiriază avioane de acrobație și cu care poți să te lupți cu avioanele astea unu contra celălalt, bineînțeles cu laser. Nu sunt arme reale.

Și ai voie să le pilotezi, există și copilotul în spate, dar tu pilotezi 100%. Ajung până la 8g, la 8g 99% din oameni leșină. E o experiență foarte tare… N-am ajuns la 8g când l-am pilotat pentru că scăpam manșa din mână pe la 6g. Dar ne-am luptat unii cu ceilalți, n-au coborât toți mergând din avion, dar sigur a fost o experiență pe care au ținut-o minte', a spus el.

Iulian Stanciu este directorul general și acționar minoritar al eMAG, proprietarul Flanco, NOD și Pegas și este investitor și în Berăria H.

Comentarii