03 Sep. 2018 12:00

Iuliana Tudor este producătorul ultimei seri a Cerbului de Aur

Distribuie

După ce și-a demonstrat calitățile de producător la TVR, Iuliana Tudor a trecut la un alt nivel și a acceptat poate provocarea vieții. Iuliana Tudor este producătorul ultimei seri a Cerbului de Aur, asta însemnând că peste 4 ore de transmisie live au fost lăsate în mâinile ei.

Mereu dornică să se autodepășească, Iuliana Tudor a trecut de la prezentator TV la producătorul emisiunii pe care o moderează, fiind atât regizor, cât și scenograf. Dat fiind faptul că a învățat totul într-un timp relativ scurt, Iuliana Tudor a primit propunerea de a se ocupa integral de ultima seară a festivalului Cerbul de Aur, seară dedicată folclorului românesc.

Povestea și conceptul serii numărul 5 are legătură cu o călătorie de 100 de ani. Această călătorie am să o încep așa, întruchipând cumva un povestitor, vom trece prin toate regiunile României, exemplificând cu câte un artist reprezentativ pentru zona aceea, dar am să încerc să ofer câteva informații și povești din timpurile trecute în așa fel încât să ne dăm seama cât de frumoasă este România, cât de important este și ce anume ne ține uniți, pentru că ulima seară este despre unitate, despre unire.

Comentarii