18 Oct. 2016 11:30

Legendele nu mor niciodată! 5.000 de petroliști au sărbătorit 50 de ani de la succesul cu Liverpool

Distribuie

În campionatul județean Prahova, sâmbăta trecută, Petrolul Ploiești a trecut de CS Cornu, 3-1, într-un meci la care suporterii 'lupilor' au celebrat 50 de ani de la victoria cu Liverpool.

Cei peste 5.000 de oameni prezenți la meci au creat o atmosferă fantastică.

Au fost coregrafii la ambele peluze, au aprins torțe și fumigene.

Fanionul de la meciul din urmă cu jumătate de secol, prima pagină a ziarului Sportul popular de după partidă, plus tabela de marcaj, încadrată de steaguri cu chipurile celor 12 eroi de la acel meci, au reprezentat coregrafia suporterilor prahoveni.

'Lupii galbeni' au afișat și mesaje precum 'Mândria atâtor generaţii, trofeul la care nici nu visează alţii!', 'Ziua în care am avut Europa la picioare!' sau 'Purtăm cu toţii în suflet o mare victorie, ce ne aminteşte de Petrolul în perioada sa de glorie!'.

Momentul festiv a fost completat de prezența a șase dintre fotbaliștii din urmă cu 50 de ani, Mircea Dridea, Virgil Dridea, Camil Oprișan, Eduard Iuhas, Octavian Dincuță și Alexandru Pall, care au făcut turul de onoare al stadionului 'Ilie Oană'.

Suporterii prahoveni au sărbătorit momentul și cu torţe şi fumigene, aprinse în minutul 66 al partidei cu CS Cornu, în amintirea anului în care a avut loc „tripla” contra lui Liverpool.

Comentarii
Ultimele Video-uri