Loredana, o divă cu ștaif, dar fără etichetă: „Nu-mi plac trendurile!”/ VIDEO EXCLUSIV

Data: 27 Dec. 2016

Loredana Groza s-a detașat în rândul colegeleor de greaslă prin stilul muzical abordat, dar și prin vestimentație. Diva susține că îi place să iasă din tipare și că nu respectă regulile trasate de stiliști.

În  timp ce unele vedete își angajează specialiști care să le consilieze din punct de vedere vestimentar și investesc adevărate averi în propria garderobă, Loredana Groza își valorifică propriile idei.

“Ceea ce m-a ajutat în viață să nu dau faliment cumpărându-mi haine peste haine și schimbându-mi tot timpul viziunea despre  ce ar trebui să port a fost faptul că nu îmi plac trendurile. Îmi place să mă îmbrac așa cum simt și nu cum îmi spun stiliștii sau cum citesc în reviste că ar trebui să mă îmbrac sau că ar trebui să port o culoare anume într-un anumit sezon. Nu țin cont de asta și chiar mi se pare o înregimentare care nu e genul meu. Sunt un copil rebel, așa că întotdeauna mi-am făcut de cap când a fost vorba de modă”, a declarat, pentru Libertatea, Loredana.

LORI 5

Loredana s-a făcut remarcată încă din școală

Ingeniozitatea ei legată de outfit-uri a fost observată încă din perioada în care era elevă. De pildă, blonda reușea să se îmbrace după bunul plac apelând la serviciile unei colege.

“Am avut noroc tot timpul că am avut prietene foarte bune, care știau să modifice sau să croiască. Și de câte ori aveam nevoie de ceva, chiar când eram la școală, colega mea de bancă croia perfect. Și mă milogeam: ‹‹Te rog, Dana, fa-mi și mie o fustă! Uite fusta asta, bluza asta! Iau materiale, iau ce vrei, numai fă-mi-o!›› Din cauza asta probabil că nu am învățat să croiesc, pentru că am avut next door, în dreapta mea pe cineva tot timpul care era dispus să îmi facă poftele”, ne-a povestit Loredana cum reușea să își ducă planul la bun sfârșit.

Tatăl ei de pildă i-a adus din Libia o salopetă de blugi Levi’s Strauss, fapt remarcat de lumea din bloc, dar și de colegii de clasă. “Eram cochetă, eram întotdeauna cu un pas înaintea modei”, a punctat ea.

A scos profesoarele din sărite

Nonconformista Loredana a ajuns să își ajusteze și uniforma, spre disperarea cadrelor didactice. “Erau uniforme din alea foarte stricte,  cu cordeluță, cu sarafan până la genunchi. Dar și atunci încercam să fac niște chestii, niște mișmașuri și-mi scurtam sarafanul spre stupoarea profesoarelor. Mai ales că mă simțeam ca într-un sac în sarafanul acela, trebuia să am o mică evadare undeva”, a recunoscut Loredana.