16 Mar. 2018 15:13

Misoginul Gigi Becali. Nu se lasă condus condus de femei

Distribuie

Misoginul Gigi Becali. Nu se lasă condus condus de femei.

Misoginul Gigi Becali, în atenția CNCD. 'Eu nu stau la stăpânirea unei femei niciodată'. Afaceristul a susținut azi o conferință de presă exclusiv pe teme politice. Nu ar fi prima dată când fostul pușcăriaș ar fi judecat pentru declarații nepotrivite.

Patronul FCSB a afirmat că el niciodată nu ar fi stat după Laura Codruţa Kovesi, cum au făcut Ghiţă şi alte personaje din PSD, şi a susţinut că din ce vede în dezvăluiri 'Kovesi e sfântă', pentru că ei nu pot scoate nicio dovadă.

'Nu-l cunosc pe Coldea. N-am fost în curtea SRI niciodată, în viaţa mea. Nici pe Codruţa nu o cunosc. Apropo de asta, cum a zis el Ghiţă, băi, bă Ghiţă, eu sunt bărbat, nu sunt bărbaţi ăia care fac coadă să îi pupe el mâna, că are o funcţie. Eu nu stau la stăpânirea unei femei niciodată, eu nu sunt Ghiţă, nici Dragnea care pune femei în funcţie, ca să le poată stăpâni. Femeie ministru de Interne, asta e tăria lor! Nu sunt bărbaţi în PSD, pentru că dacă ar fi fost nu ar fi lăsat pe unul care să pună doar femei în conducere, ca să le stăpânească. Pune, bă, bărbați să conducă!

Eu nu mă duc ca Dragnea să-i duc şorici lui Codruţa, să-i tai eu porcul. Eu chemam să-mi taie ei porcul, că eu sunt Becali. Ei sunt în funcţie câţiva ani, dar eu sunt Becali puternic toată viaţa.

Dacă ei mafioţii cât de mult vor să manipuleze. Dacă ei nu au decât poză cu Codruţa în vie şi poză cu Codruţa în cramă cu nevasta. Deci, după atâţia ani, au doar asta, înseamnă că Codruţa e sfânta. Ea, săraca femeie, între tâlhari a putut să supravieţuiască şi a avut înţelepciune', a declarat Gigi Becali.

Comentarii