02 Feb. 2018 10:02

Mitică, atac la baionetă: ”Burleanu e o blasfemie pentru fotbal”

Distribuie

'Vorbesc cu președinți, cu patroni, știu și eu câte ceva. Lupescu a jucat în națională, a lucrat în federație. E de 6 ani la UEFA. Cum să nu-l votezi p-asta, ci un neica-nimeni pus pe pile ca Burleanu n-a făcut nimic pentru sportul românesc. Nici n-a văruit bazele de la Buftea și Mogoșoaia după Mircea Sandu. A cheltuit tot ce a câștigat în deplasări', a spus Dumitru Dragomir, fostul șef al FRF.

Dumitru Dragomir știe cine va câștiga alegerile pentru președinția FRF: 'Burleanu le-a dat câte două cafele și crede că i-a păcălit'

Burleanu e o blasfemie, o jignire adusă tuturor fotbaliștilor care și-au rupt picioarele pe teren. Le-a dat câte 10 mingi alegătorilor și gata! I-a dus p-aștia de la fotbalul feminin în Serbia, le-a dat două cafele și gata! Oricum, Lupescu le dă mai mult decât ăsta. Aduce bani de la UEFA. Nu există vreunul mai bun.

Marica nu vrea să candideze, cu Cristi Chivu n-am vorbit. Ascultați la mine: cui dau Pușcaș și Balaj voturile, acela câștigă. Prunea va fi cu Lupescu. Asta cu moralitatea… dacă nu faci pușcărie, nu ești în văzul tuturor. Florin nu poate câștiga singur', a mai spus fostul președintele al LPF, invitat la interviurile Libertatea Live.

Dumitru Dragomir știe cine va câștiga alegerile pentru președinția FRF: 'Nici viitorul nu mai ce-a fost'

S-au lichidat 314 terenuri de fotbal și n-a făcut nimic. E o nenorocire. Dacă eram președintele FRF, eram de dimineața până seară la ușa politicienilor, să dea legi bune pentru sport.

N-avem conducători. Nici viitorul nu mai este ce-a fost, parafrazez un istoric'.

Cum l-a ajutat Dumitru Dragomir pe Răzvan Burleanu să câștige alegerile FRF din 2014: 'Dacă se bagă iar serviciile, la revedere!'.

'Dacă se implică serviciile, atunci să fie sănătoși, să se spele cu Burleanu pe cap! Se bagă Vasile Dâncu și încă doi-trei și toți sunt în joc de glezne', a acuzat Mitică.

'Corleone': 'Răzvan Burleanu a venit cu o zi înainte de alegeri, să-l ajut. L-am ajutat, fiindcă că am aflat că Gică Popescu va fi condamnat. Seara au venit la mine să-i ajut'.

Gică Popescu a fost condamnat în 'Dosarul Transferurilor' de fotbaliști pe 4 martie 2014. Alegerile FRF, câștigate de Răzvan Burleanu, au avut loc pe 5 martie.

Din fotbal n-am câștigat nimic, 18 ani nu am luat nici un salariu. Când mi-au dat salariu mare, m-au scos, a reușit Ponta să mă dea afară din fotbal'.

Comentarii