18 Apr. 2018 21:45

Momentul în care Răzvan Burleanu a câștigat un noul mandat de președinte al FRF: ”Bravo, bă! I-am ciuruit”

Distribuie

Momentul în care Răzvan Burleanu a câștigat un noul mandat de președinte al FRF. Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF 2018. Președintele în funcție a câștigat un nou mandat. Răzvan Burleanu (33 de ani) era preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal.

Primele reacții ale celor trei învinși în alegerile pentru șefia FRF: 'A fost de datoria mea să încerc'

Voturi exprimate: 254. Voturi valide: 254

Ilie Drăgan – 0 voturi
Marcel Pușcaș – 8 voturi
Ionuț Lupescu – 78 de voturi
Răzvan Burleanu – 168 de voturi

Burleanu: 'Ați fost foarte fermi, drepți, corecți! Sunt mândru că am făcut parte din această familie. Nu a fost un fleac, dar i-am ciuruit'.

Lupescu: 'Mulțumesc celor care m-au votat. A fost de datoria mea să încerc. Sper ca în următorii patru ani să aveți performanță. Mulțumesc'.

Pușcaș: 'Felicitări Răzvan Burleanu! Şi celor care nu m-aţi votat! E ultima mea zi în fotbal. Vă mulțumesc'.

Libertatea a avut dreptate: în ciuda mesajelor politice, actualul staroste federal era favorit: Alegeri FRF 2018. Am aflat cine cu cine votează. Care e pronosticul asupra scorului de miercuri în meciul Burleanu vs Lupescu

Implicarea politicului în alegerile de la FRF. Lupescu merge cu Dragnea, Popescu a mizat pe Ponta. Culise din 2014

Răzvan Burleanu, 33 de ani, jucat fotbal doar la nivel de juniori, el fiind şi arbitru până la vârsta de 19 ani. Absolvent al SNSPA, actualul şef al FRF a activat ulterior în cadrul Primăriei Bacău, Comisiei Juridice din Parlamentul României, Autorităţii Electorale Permanente şi Administraţiei Prezidenţiale. Acum în vârstă de 33 de ani, Burleanu a condus înainte de 2014 din postura de preşedinte Federaţia Română de Minifotbal, precum şi Federaţia Europeană de Minifotbal, structură nerecunoscută de UEFA sau FIFA.

Comentarii