28 Mar. 2018 21:00

Moș Chițu, la 92 de ani își caută dragostea vieții. Vrea o femeie care să nu fie „căzătură”

Distribuie

Ioanil Chițu, sau moș Chițu, aproape că s-a născut odată cu România și de atunci istoriilor lor au fost strâns legate. Bătrânul are 92 de ani și, pentru că nu îi place singurătatea, își caută 'marea dragoste', cu care să împartă și bune, și rele, și gânduri uitate.

În toată viața lui, moș Chițu s-a iubit doar cu două femei. Cu una timp de 40 de ani, prima lui soție, iar cu cea de-a doua, 30 de ani. Nu ne-a spus numele lor, dar de fiecare dată când o pomenește pe cea de-a doua, care i-a murit de inimă rea, acum 2 ani, îl podidesc lacrimile de amărăciune. A fost femeie simplă, așa cum îi place să-i spună, pe care a crescut-o în minte și-n rang social și pe care a iubit-o ca pe ochii din cap.

A mai avut tentative în a-și găsi cea de-a treia iubire a vieții, dar nu i-a mers.

„Am fost pe aci, pe la pensionare, dar toate mă întreabă dacă am apartament, dacă am bani. De unde atâta? Nu am decât dragoste și respect. Am mai încercat cu o femeie de aici din cartier, dar era și cu picioarele groase, și cu gura strâmbă, și dacă am văzut că nu merge. Mi-a zis că mai mult am încurcat-o și apoi mi-a scos vorbe prin vecini că am cerut-o în căsătorie', povestește nea Chițu.

Acum, nu vrea decât o femeie care să-l iubească și să nu fie „căzătură'.

Comentarii