08 Iun. 2018 15:45

Preşedintele companiei Air Canada Rouge, după primul zbor direct spre România: ”Încurajăm canadienii să descopere Bucureştiul”

Distribuie

Primul zbor direct din Canada a ajuns, vineri, în România, după 10 ani de când cursele transatlantice din ţara noastră au fost suspendate, momentul fiind marcat de însuşi preşedintele companiei Air Canada Rouge, Duncan Bureau, imediat după ce a coborât din avion.

„E o oportunitate specială pentru noi să începem zborurile spre România. CEO-ul nostru este de origine română şi este extrem de încântat de aceste rute. De asemenea, ne-am sincronizat perfect cu aniversarea Centenarului, iar cu acest Boeing 767, vom aduce 40.000 de locuri între Canada şi România în primul an şi ne uităm la oportunități de creştere pe această piaţă. Sunt foarte multe rezervări în avans şi suntem mulţumiţi de reacţia din piaţă. Ne aşteptăm la un sezon puternic şi încurajăm canadienii să descopere Bucureştiul”, a declarat Duncan Bureau, preşedintele Air Canada Rouge, la conferinţa de presă prilejuită de inaugurarea acestei rute.

Comentarii