30 Mar. 2018 21:00

Psiholog: „Autorul triplei crime de la Brașov a atins apogeul descărcării emoționale atunci când și-a ucis fiica”

Distribuie

Florin Buliga, autorul triplei crime de la Brașov, a atins apogeul descărcării emoționale atunci când și-a ucis fiica de 18 ani, cu șase lovituri de cuțit, spune psihologul Cezar Laurențiu Cioc, la interviurile Libertatea Live.

„Referitor la numărul de lovituri de cuțit, acestea, câteodată, relevă intensitatea de descărcare, acel catharsis, procedeu de descărcare emoțională. Se pare că acea pornire criminală s-a intensificat cu primă crimă și voia să se elibereze de o anume tensiune interioară. A fost pur și simplu un beneficiu al lui, se pare… aceste lovituri multiple, pentru că poți lua viața cuiva cu o simplă lovitură de cuțit', susține  psihologul.

Potrivit lui Cezar Laurențiu Cioc, când a lovit de mai multe ori, a fost ca și cum a vrut să omoare de mai multe ori, să se descărcare emoțional, să nu rămână cu acea energie negativă, criminală, cu care a pornit inițial la drum.

După primul omor, Florin Buliga a perceput, probabil, că se simte eliberat de acele frustrări și a continuat calea de eliberare, de aceea s-a intensificat maniera de a lua viața unor oameni. Se poate spune despre Florin Buliga că 'a prins gustul crimei', a mai spus psihologul.

Comentarii