03 Iul. 2017 23:30

Quiche cu roșii cherry. Gătește cu noi rețete delicioase!

Distribuie

 

Vrei să nu dai prea mulți bani pe mâncare, dar să ai o alimentație variată și sănătoasă? În loc să mergi la restaurant, mai bine gătește acasă. Vei avea control total asupra ingredientelor și te vei putea bucura și de aprecierea familiei sau a prietenilor. Încearcă rețetele noastre și te vei convinge! Azi, quiche cu roșii cherry.

 

Quiche cu roșii cherry

Ingrediente: 300 g aluat, 150 g cașcaval, 150 g telemea, un ou, două linguri de smântână, o legătură de mărar, piper, 300 g roșii cherry,  un dovlecel, busuioc.

Preparare: aluatul se pune într-o forma de tartă, surplusul se îndepărtează. Se așază bine aluatul în formă, se înțeapă suprafața cu furculița și se pregatește umplutura. Într-un bol se adaugă cașcavalul si telemeaua răzuite, oul, smântâna, piperul și mărarul tăiat mărunt. Se amestecă bine compoziția și se așază peste aluat, uniformizând suprafața. Se așază roșiile tăisate în jumătăți și dovlceii fâșii și se presează ușor. Se introduce tarta în cuptorul preîncălzit pentru 25-30 de minute  (la 200 de grade), până devine aurie. Se servește rece, presărată cu busuioc.

 

Comentarii