17 Apr. 2018 17:25

Raluca Olaru n-a prins echipa de Fed Cup și se antrenează pe terenurile de tenis de la Arena Națională

Distribuie

Raluca Olaru n-a prins echipa de Fed Cup și se antrenează pe terenurile de tenis de la Arena Națională. Monica Niculescu și Raluca Olaru s-au antrenat la Centrul Național de Tenis. Simona Halep o acceptă doar pe Irina Begu la Stejarii.

Lotul României pentru meciul cu Elveția, de la Cluj-Napoca, nu le cuprinde pe Monica Niculescu și pe Raluca Olaru. Cele două s-au pregătit azi, separat, la Centrul Național de Tenis, un complex cu mai multe terenuri.

Dacă Olaru, o jucătoare exclusiv de dublu, a preferat să se pregătească afară, Niculescu (30 ani, 64 WTA la simplu) s-a antrenat în sală, ocolind stropii de ploaie care au căzut la ora respectivă în zona din București în care se găsește 'Arena Națională' (CNT este lipit de sediul FRF și de cel mai mare stadion al țării).

Pentru partida de Fed Cup dintre România și Elveția, de la sfârșitul acestei săptămâni (21-22 aprilie), căpitanul nejucător Florin Segărceanu contează pe Simona Halep (26 ani, 1 WTA), Sorana Cîrstea (28 ani, 34 WTA), Irina-Camelia Begu (27 ani, 38 WTA) și pe Mihaela Buzărnescu (29 ani, 40 WTA).

Simona Halep sudează parteneriatul cu Irina-Camelia Begu. Când sunt în București, cele două se pregătesc împreună la Stejarii Country Club, proprietatea lui Ion Țiriac. 

Nici Ana Bogdan (25 ani), care a urcat pe locul 66 mondial, cel mai bun al carierei, după semifinalele atinse la Monterrey și Bogota, nu este în lotul deplasat la Cluj.

Comentarii