07 Noi. 2016 18:44

Simona Halep face radiografia sezonului și își prezintă planurile de viitor!

Distribuie

Simona Halep (25 de ani) și-a desfăcut geanta cu echipament, după ce s-a întors coada-ntre picioare de la Turneul Campioanelor din Singapore, competiție la care a obținut o singură victorie și a fost la un singur set distanță de semifinale, și își oblijește rănile, acasă, înainte să intre într-o perioadă de hibernare.

'Nu e nevoie de operație la piciorul accidentat, nu s-a pus niciodată problema de așa ceva, ci voi face tratament', și-a prezentat Halep buletinul medical la zi, chiar astăzi, între două schimburi de mingi cu personalul și cu conducerea unui spital particular din zona de nord a Capitalei.

Numărul 4 WTA și cea mai valoroasă sportivă a României și în 2016 a făcut reclamă unei clinici private din București, unde a trecut pragul cabinetului de ORL, pentru un consult de rutină. 

Într-un sezon în care a câștigat doar din tenis suma de 4,3 milioane de dolari, fiind a treia cel mai bine plătită jucătoare din circuitul WTA, Halep trece la minusuri începutul ezitant de stagiune, iar la plusuri – faptul că stă mai bine psihic și fizic decât în 2015.

Certată pe Ion Țiriac pentru faptul că nu muncește suficient la antrenamente, Simona Halep a pus privirea în pământ: 'Domnul Țiriac este exigent. Are dreptate. Poate nu stau suficient de mult pe teren. Nu mă antrenez cât ar trebui, dar am progresat față de anul trecut'.

Comentarii