05 Ian. 2018 12:34

Singurul oltean care nu e microbist: Adrian Săvoiu, liberoul naționalei de volei U18! ”La școala e bine! Ce materie îmi place? Nimic!”

Distribuie

Singurul oltean care nu e microbist: Adrian Săvoiu, liberoul naționalei de volei U18! ”La școala e bine! Ce materie îmi place? Nimic!”, spune puștiul.

Joi, 4 ianuarie, în Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, România – Belarus 0-3 (16, 15, 23), în grupa D a preliminariile Campionatului European de volei U18. Din serie mai fac parte echipa națională U18 de volei din Serbia și naționala Israelului.

Adrian, băiatul antrenorului nostru, Daniel Săvoiu, e liberoul echipei. E din Craiova, dar nu-i place fotbalul. Spune că are timp doar de ”antrenamente și școală”. Ce-i place la școală: ”Nu-mi place nimic, nici o materie!”. Visează, totuși, la un meci de volei pe noul stadion Ion Oblemenco.

E o onoare să joace pentru România, iar faptul că tatăl său îi e antrenor aduce cu sine ”o mai mare presiune, are pretenții mari”.

Daniel Săvoiu, tatăl liberoului, spune că în Oltenia ”există doar fotbalul și alb-albastrul, dar invit lumea să vină și la volei”.

Comentarii
Ultimele Video-uri