04 Iun. 2018 19:51

Tricolorii s-au antrenanat la Mogoșoaia pentru amicalul cu Finlanda!

Distribuie

Tricolorii s-au antrenanat la Mogoșoaia pentru amicalul cu Finlanda! Reprezentativa României s-a antrenat luni dimineață la Mogoșoaia, în vederea pregătirii partidei amicale cu Finlanda, care se va disputa pe 5 iunie, de la ora 20:30, pe stadionul 'Ilie Oană' din Ploiești.

La ședința de pregătire au participat toți cei 25 de jucători rămași sub comanda selecționerului Cosmin Contra. Antrenamentul a durat aproximativ 90 de minute, la finalul căruia au exersat fazele fixe.

'Am făcut o analiză după meciul cu Chile, mister ne-a arătat ceea ce am greșit și acum suntem concentrați pentru partida de mâine, cu Finlanda, pe care sper să o câștigăm. Pot să vă spun că am dat sută la sută la fiecare antrenament și suntem pregătiți să înfruntăm Finlanda. Ne așteaptă un meci foarte greu, este o echipă tipic nordică, de aceea cred că va fi un meci asemănător cu cel împotriva Suediei', a declarat Cristian Manea în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei.

'Sper ca mâine, la meciul cu Finlanda, să vedem un joc mai consistent, apropiat de cel din meciul cu Suedia, pentru că echipa Finlandei este un pic asemănătoare ca joc și mentalitate cu cea a Suediei', a spus și selecționerul Cosmin Contra.

Comentarii