06 Ian. 2019 17:45

Uranissima. Previziuni Fecioară pentru săptămâna 7-13 ianuarie 2019

Distribuie

Uranissima. Previziuni Fecioară pentru săptămâna 7-13 ianuarie 2019

Între 5 și 7 ianuarie dimineața, blocaje afective, incapacitate de a depăși o stare emoțională în care supărarea se amestecă cu principiile și cu argumentele subiective ca o legitimare a atitudinii lor.

Unii vor fi tentați să ia decizii și să abordeze o relație sentimentală într-o cheie ultimativă, rigidă și nu întotdeauna corect înțeleasă de către cei vizați. Moment bun pentru toți cei care desfășoară activități de creație în care construcția, geometria, matematica, principiile fizice joacă un rol important (proiecte urbanistice, amenajări interioare, arhitectură, design, scenografie, restaurare de artă) și care, în preajma zilei de 6 ianuarie, când va avea loc Luna Nouă în Capricorn, însoțită de o eclipsă parțială de Soare, pot ajunge la o cristalizare a concepției de ansamblu ori a elementelor cheie care stau la baza unui proiect (soluții tehnice, viziune artistică).

Între 7 ianuarie, după ora 08:46, și 9 ianuarie seara, surprize neplăcute la locul de muncă, posibile conflicte cu un coleg sau cu un superior, vești destabilizatoare cu privire la viitorul instituției unde își desfășoară activitatea, măsuri interne care îi revoltă. În planul sănătății, disfuncții organice legate de sistemul nervos, de circulația periferică sau de sistemul cardio-vascular. Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 4 februarie 2019.

Ea își va exercita funcția de protector în sectorul casei, al gospodăriei, al bunurilor patrimoniale, al averii și al relațiilor de familie, introducând șansa aplanării unor tensiuni mai vechi, a soluțiilor reciproc avantajoase sau al obținerii unui statut legal pentru posesiunile aflate, până nu demult, în litigiu sau în dispută cu rudele. Între 9 ianuarie, după ora 21:44, și 11 ianuarie, posibile relații relaxate cu partenerul de viață (împăcări?); atitudine conciliantă și politicoasă față de colaboratori.

Vezi previziunile detaliate pentru fiecare zodie!

Comentarii
Ultimele Video-uri