06 Ian. 2019 17:45

Uranissima. Previziuni Taur pentru săptămâna 7-13 ianuarie 2019

Distribuie

Uranissima. Previziuni Taur pentru săptămâna 7-13 ianuarie 2019

Între 5 și 7 ianuarie dimineața, se conturează destul de multe probleme de conștiință. După un respiro firesc de sărbători, Taurii se vor întoarce la aspectele importante din viața lor și vor medita asupra felului în care vor răspunde unor comandamente.

Vor analiza atașamentele lor de până acum față de ideile, convingerile, speranțele, oamenii și proiectele care i-au motivat dar care acum par să devină o povară sau un sacrificiu inutil. În dorința lor de a-și clădi viața cât mai stabil și mai profitabil, acești nativi vor ajunge la concluzia că, la unele premise de viață, de meserie ori de implicare socială, vor trebui să renunțe doar că, pentru moment, ruptura definitivă încă nu este încă posibilă.

Reevaluare a unor proiecte personale care presupun abordarea unor domenii de activitate pentru care trebuie să se pregătească, să învețe, pe fondul unor stări speciale de conștiință, generate de faza Lunii Noi în Capricorn, însoțite de o eclipsă parțială de Soare, din ziua de 6 ianuarie, care va sublinia toate neajunsurile etapei prezente de viață. Între 7 ianuarie, după ora 08:46, și 9 ianuarie seara, posibile surprize neplăcute, situații delicate, încurcături venind pe latură profesională, în mod public. Vor fi vizați mai ales cei care au funcții, rang și putere de decizie.

Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 4 februarie 2019, și va introduce o binefăcătoare șansă de a câștiga ceva, de a primi un bun material, de a li se acorda un avantaj, o înlesnire, o securizare a lor materială. Între 9 ianuarie, după ora 21:44, și 11 ianuarie, întâlniri plăcute cu prietenii apropiați, cu care se află pe aceiași lungime de undă. Speranțe și proiecte comune imaginate alături de aceia în scop recreativ, cultural sau spiritual ori de utilitate cultural-educativă de largă deschidere publică.

Vezi previziunile detaliate pentru fiecare zodie!

Comentarii
Ultimele Video-uri