24 Aug. 2018 22:00

VIDEO/ Anca Serea și Adi Sînă fac pregătiri… online pentru cel de-al șaselea copil. Juniorul nu va veni prea repede

Distribuie

Anca Serea și Adi Sînă fac pregătiri pentru al șaselea copil, însă până să vină aceasta, și-au făcut cei cinci prichindei vedete în mediul online. Conștienți că au extrem de multe lucruri de arătat publicului, nu doar chestii amuzante, ci și educative, cântărețul și soția lui au înființat propriul canal de YouTube, care se numește, simplu, 5 copii'. Și care se va redenumi 6 copii', imediat ce un nou junior se va naște în familie.

Imediat după nașterea lui Moise, Anca Serea și Adi Sînă vorbeau deja despre al 6-lea copil, deși în sinea lor știau că un viitor bebeluș se va lăsa ceva mai mult timp așteptat. Așa se explică și cum canalul lor de YouTube se numește 5 copii' – adică atâți copii câți au ei acum. E în creștere canalul nostru de YouTube și vă mulțumim mult de tot', a spus Anca, în timp ce Adi invită lumea să se aboneze și să le urmărească filmulețele haioase: Intrați pe YouTube, canalul nostru se numește «5 copii». Dați acolo «Subscribe (n.r. – abonare)»'.

Totuși, subiectul copilului cu numărul 6 nu este unul total închis, din contră, există șanse mari ca familia să devină și mai numeroasă. Iar online vorbind, ca să zicem așa, Anca și Adi sunt pregătiți: Am luat deja numele și de «6 copii» dacă vine și al șaselea. Ne aliniem, ce să facem', ne-a spus Anca Serea.

Comentarii
Ultimele Video-uri