01 Ian. 1970 00:00

Video | Diana Gureşoaie, între înfrumuseţare şi ‘Dodel’

Distribuie

Reporterii Libertăţii şi-au petrecut ziua de ieri în compania Dianei Gureşoaie, fosta iubită a stelistului Cristi Tănase. După ce a trecut prin mâinile specialiştilor de la un salon bucureştean, unde şi-a făcut şi un tatuaj, bruneta a dovedit că nu l-a uitat cu totul pe Dodel.

Diana nu s-a sfiit să vorbească despre fostele iubiri din viaţa ei, ea fiind cuplată de – a lungul timpului cu un om de afaceri londonez, dar şi cu doi fotbalişti, Adrian Ropotan şi Cristi Tănase.

“Fiecare a fost deosebit în perioada respectivă. Oricum, eu sunt de părere că nu trebuie să ai o relaţie cu un singur bărbat toată viaţa. Ar fi plictisitor”.

Şi-a făcut ieri o schimbare de look

După ce a trecut printr-un lung proces de înfrumuseţare, Diana a acceptat să ne facă şi o mărturisire legată de iubitul de care tocmai s-a despărţit.

“Chiar dacă nu mai sunt împreună cu Cristi Tănase, mai vorbim din când în când. Nu suntem certaţi, doar că relaţia noastră s-a răcit. Am aflat că s-a accidentat, luni, în Turcia şi imediat după aceea i-am trimis un mesaj de încurajare. I-am scris că sper să se facă bine cât mai repede, pentru a reveni pe teren”, ne-a mărturisit Diana.

Bruneta şi-a făcut ieri o schimbare de look, pentru a da cât mai bine pe podiumurile de prezentare. Ea a beneficiat de un pensat, un masaj de relaxare şi şi-a făcut chiar şi un tatuaj, la salonul Zaed: “Mi-am scris pe umăr mesajul «Dum spiro, spero», care în latină înseamnă «Cât respir, sper». E un motto drăguţ şi cred că mă caracterizează”, ne-a declarat Diana.

(Text: Mădălina Ciodaru)

Comentarii
Ultimele Video-uri