10 Aug. 2018 21:00

Alex Velea nu-și selectează concertele în funcție de numărul de spectatori sau locație. „Am cântat și într-un club unde erau 7 persoane cu tot cu barman”

Distribuie

În timp ce unii cântăreți de la noi refuză sau nu vor să recunoască că ar cânta la nunți, botezuri, la zilele orașelor sau la diverse petreceri private, Alex Velea nu-și selectează concertele în funcție de numărul de spectatori sau locație. Artistul susține că nu este atât de prețios, ci face muzică pentru toată lumea.

Prezent la „Interviurile Libertatea', Alex Velea ne-a mărturisit că și-a dorit toată viața să facă muzică și că o face pentru absolut toată lumea și pentru toate buzunarele. „Eu cânt peste tot, peste tot, nu am nicio problemă. Am cântat în viața asta, de când fac muzică în cele mai ciudate locuri', ne-a povestit artistul, amintindu-și că în urmă cu aproape 10 ani a cântat chiar în sufrageria unui fan care a dorit enorm să fie prezent la ziua lui. „Am cântat o dată într-o sufragerie. Jur. Într-o sufragerie pe un sistem de boxe 5+1. Era ziua cuiva și nu erau pregătiți. Eram și eu la început, nu știau exact ce se întâmplă și conta mai mult prezența noastră. În 2009 se întâmpla asta'. Alex își aduce aminte că încă de la început carierei sale a mers peste tot unde a fost invitat, fără să se intereseze prea tare pentru cine și unde cântă. „Noi am fost la bază niște copii săraci sau nu neapărat săraci, eram la linia de plutire, ca toate familiile normale din România, și am avut mereu simțul și valoarea banului. Adică ne ducem după bani oriunde. Așa trebuie. Dacă ești prea artist ai de pierdut. Nu sunt prețios', a completat Velea.

Comentarii