24 Iul. 2018 22:00

VIDEO EXCLUSIV/ Alex Velea nu știe să facă pe durul cu copiii lui. „Devin un pic „cârpă” în preajma lor. Nu știu cât de autoritar sunt”

Distribuie

Invitat la „Interviurile Libertatea', Alex Velea ne-a mărturisit că nu știe să facă pe durul cu copiii lui, Dominic și Akim, lăsând-o pe Antonia să se impună în fața lor atunci când este cazul. În schimb, artistul încearcă să le facă toate poftele fără însă să-i răsfețe prea tare.

Nu mai este pentru nimeni un secret că Alex Velea este unul dintre bărbații extrem de implicați în creșterea și educarea copiilor săi, însă, la cât de calmă și liniștită este Antonia, toată lumea se aștepta ca „polițistul rău' în familia Velea să fie chiar artistul. Ei bine, nu. Invitat la „Interviurile Libertatea Live', Alex ne-a mărturisit că el nu poate să se impună în fața lui Dominic și Akim, cel puțin nu acum, cât sunt mici și i se pare adorabil orice lucru pe care ei îl fac. „Dominic e manechin, știe să pozeze. Are Antonia o aplicație și își face diverse poze sau mai face filmări și o dată îi zice să facă o poză  și l-a aranjat. I-a dat o geacă de blugi copilului, dar pe pielea goală și el se uita la cameră și făcea „să zâmbim, să fim fericiți', știa cum să stea la poză, apoi a început să-și dea geaca jos, a învățat deja să se expună. Ce vede acasă asta face. Amândoi sunt fani Lino. Evident sunt fani mami și tati, dar când încep piesele lui Lino, copiii sar în aer', ne-a povestit Alex. Chiar dacă este evident că micuții au înclinații către muzică și dans, Alex și Antonia au de gând să nu-i influențeze în deciziile pe care vor vrea să le ia . „Știi cum sunt părinții, încep să-și laude copiii. Toți facem la fel. Dacă vreți vă spun că sunt cei mai talentați, cei mai mari dansatori, cei mai buni muzicieni. Sunt niște copii frumoși și vreau să creasă exact așa cum am crescut și noi, bucurându-ne de fiecare etapă din viață. O să-i lăsăm să-și aleagă singuri hobby-urile. Clar nouă ne-ar plăcea să cânte, să facă ceva care are tangență cu arta asta', a mai spus Alex, completând că fiul cel mare i-a manifestat dorința de a deveni polițist, iar cel mic este la perioada în care copiază tot ce vede la fratele lui mai mare. „Domi a zis că vrea să se facă polițist, dar sincer nu mi-ar plăcea să fie gabor, dar treaba lui. Mai e și cu supereroii. Și acum e tot spiderman, dacă nu-i place ceva îți dă puțină plasă. Akim e fratele lui mai mare în miniatură, adică îl copiază în toate gesturile, vrea să fie Domi'.

Comentarii