VIDEO EXCLUSIV/ Anamaria Prodan are probleme cu somnul! ”Dorm trei-patru ore, nu-mi place noaptea!”

Data: 20 Mar. 2017

Anamaria Prodan are probleme cu somnul. Sexy-impresara spune că o moștenește pe mama sa și că nu obișnuiește să doarmă mai mult de 3-4 ore pe noapte.

E mereu activă, nu stă locului, dar cu toate acestea, puțină lume știe că Anamaria Prodan are probleme cu somnul. Mai precis, sexy-impresara nu doarme mai mult de trei-patru ore pe noapte. Pentru că, spune ea, nu are nevoie de mai mult și nici nu-i place să doarmă. ”Dorm foarte puțin, cam trei – patru ore, maxim, pe noapte, și asta în cele mai bune cazuri. Nu mă odihnesc nici după-amiaza. Cred că-i ceva genetic, moștenesc de la mama. Nu-mi place să dorm și nici nu-mi place noaptea”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Mai are de dat jos trei kilograme

Altfel, Anamaria Prodan și-a propus să ajungă cât mai repede la greutatea sa dinainte. Vedeta nu are prea mult de dat jos, așa că acest lucru nu va presupune prea mari eforturi din partea sa. ”Încerc să mănânc puțin, să ajung la un număr de kilograme. Mai am vreo trei de dat jos”. În prezent, sexy-impresara nu mai intenționează să-și refacă implantul de silicoane dar, spune ea, dacă va fi nevoie, ”în secunda doi ar face acest lucru”.

Vacanță în America

Anamaria și-a programat deja viitoarea sa vacanță. Aceasta va avea loc în luna mai, iar destinația: America. ”Urmăroarea vacanță va fi undeva în mai, mai întți la New York (n.r. la fiica sa cea mare, Rebecca), apoi o săptămână acasă, în Las Vegas”. Chiar dacă fetele sale locuiesc în America, vedeta nu stă prea mult timp fără să le vadă. ”Ele cum au timp, zboară în România. Dacă nu, fug eu până acolo”, ne-a mai spus aceasta.