10 Ian. 2018 14:00

VIDEO EXCLUSIV/ Anca Serea nu mai aruncă banii pe haine și accesorii scumpe. „Investesc în obiecte pe care le pot da moștenire copiilor mei”

Distribuie

Considerată pe drept una dintre cele mai frumoase și mai stilate femei din România, Anca Serea ne-a declarat că nu mai aruncă banii pe haine și accesorii scumpe, ci preferă să-și folosească finanțele în alte scopuri.

Anca Serea a fost mereu lăudată pentru modul în care își face apariția atât la evenimentele mondene, cât și la cele de zi cu zi, fiind catalogată una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la noi. Cu toate că o măgulește fiecare laudă în parte, soția lui Adi Sînă susține că de ceva vreme și-a schimbat prioritățile și că este decisă din ce în ce mai tare să nu mai facă investiții în piesele vestimentare. „Sunt foarte asumată în ceea ce privește chestia asta cu hainele. Deja viața mea și-a schimbat prioritățile și cred că este firesc să fie așa. Nu am stilist, am hairstilist să zic așa, este un prieten foarte bun care are grijă de părul meu și îmi mai dă niște sugestii, în rest am început să investesc în obiectele care chiar îmi aduc, pe lângă educația copiilor, și o adevărată valoare. Pe care să le pot da moștenire copiilor mei. Cum ar fi picturile, ceasurile, bijuteriile foarte vechi și așa mai departe. Atunci când trebuie să dau pe o poșetă 2-3000 de euro, mă gândesc de fiarte multe ori pentru că trebuie să recunosc că nu-mi face plăcere și până la urmă hainele sunt doar niște veșminte, care unora le aduc fericirea și altora nu', ne-a mărturisit Anca Serea.

Comentarii
Ultimele Video-uri