07 Dec. 2017 10:00

VIDEO EXCLUSIV/ Anda Adam i-a dat o perucă fiicei sale pentru a putea ieși la Elle Style Awards 2017. „Nu am mai putut să scap de ea”

Distribuie

Miercuri seara, toată spuma Capitalei și-a făcut simțită prezența la Palatul Parlamentului la Gala Elle Style Awards 2017. Printre invitați s-a numărat și Anda Adam, care a fost aproape de nerecunoscut. Artista a purtat o perucă roz, deși inițial și-ar fi dorit să aibă una bleu, însă a trebuit să i-o dea fiicei sale pentru a putea ieși din casă.

Anda Adam a fost la un singur pas să treacă neobservată la Gala Elle Style Awards 2017, asta nu pentru că a avut o apariție fadă, ci pentru că a purtat o perucă roz, care îi ascundea chipul. „Îmi place puțin sub acoperire, îmi place cum ai spus, mă definește termenul. În această seară îmi place să fiu puțin din Anda și puțin din altcineva. Cine vreți voi. Pot să fiu și PINK în seara asta în loc de Anda Adam, nu mă deranjează pentru că îmi place Pink (n.r. cântăreața) foarte tare și muzica ei și ne potrivim așa ca stil că suntem Power Girl, dar în seara asta sunt așa cu peruca roz pentru că respect dress code-ul și pentru că stilista mea a considerat că de data asta pot să fac o schimbare radicală de look și să port o perucă Baby Pink', ne-a declarat Anda, completând că inițial look-ul ei trebuia să fie cu o perucă albastră, însă pentru că fiica ei, Evelin i-a cerut-o drept gaj pentru a o lăsa să iasă din casă, Anda Adam a fost nevoită să se conformeze. „O să o angajez pe stilista mea cu jumătate de normă și pentru Evelin ca să putem să fim mereu asortate și în trend cu ce se poartă și să fim mamă și fiică model. Să știi că în seara asta am avut de ales între două peruci, Baby Blue și Baby Pink, am ales-o pe aceasta pentru că pe cealaltă, de culoare bleu i-am dat-o ei pentru că nu am mai putut să scap de ea. Voia peruca neapărat, așa că i-am zis că una este a ei, una a mea, iar după ce i-am dat-o m-a lăsat să plec pentru că de obicei nu mă lasă să plec. Pentru că i-am lăsat peruca a fost imediat de acord', ne-a mai spus Adam.

Comentarii