18 Aug. 2018 14:00

Andreea Bălan nu este pregătită să se despartă de fiica ei. „Aș vrea să o mai țin lângă mine, să mai profit, să o mai iubesc puțin”

Distribuie

În timp ce multe mămici încep să caute grădinițe pentru copiii lor încă de când aceștia împlinesc un an, Andreea Bălan nu este pregătită să se despartă de fiica ei. Cântăreața susține că, deși este presată de cei din jur, nu vrea să o dea pe Ela la grădiniță.

Peste două luni, Ela, fiica Andreei Bălan, va împlini doi ani, vârstă la care mulți părinți își duc deja copiii la grădiniță, însă ea nu se va alătura valului. Cântăreața și soțul ei, George Burcea, nu sunt pregătiți să se despartă de micuța lor, mai ales că este la vârsta la care îi surprinde zilnic și consideră că nu vor să piardă niciun moment. „Abia acum începe să fie foarte tare pentru că începe să vorbească și știe ce vrea și înțelege tot. Știe ce-i place. Mă ia de mână și mă duce la frigider și îmi arată ce vrea, chiar dacă nu știe să zică. Începe să fie mega fun. Adică a fost frumos și până acum, doar că era mititică, unde o puneai acolo stătea, dar acum chiar e mega distractivă. Stătea cuminte până a început să meargă, după, gata'm ne-a spus Andreea, care crede că din punct de vedere al caracterului îi va călca pe urme și va fi extrem de agitată. „ Acum, aproape de doi ani, copiii vor să repare sau să meșteruiască și dacă nu reușesc se enervează și se încordează, se strâmbă. Așa fac și eu și cred că ea a văzut asta la mine'. Tocmai din acest considerent, Andreea nu vrea să se despartă de ea nici câteva ore pe zi. „Nașa Elei, prietena mea cea mai bună locuiește în Elveția și mă bate la cap să o dau în septembrie la grădiniță. Adică la mai puțin de doi ani să o dau la grădiniță, dar eu aș vrea să o mai țin acasă, să o mai țin lângă mine, să mai profit, să o mai iubesc puțin, să fie lângă mine. După ce pleacă la grădiniță, gata, i-ai pierdut', a mai povestit artista.

Comentarii