VIDEO EXCLUSIV/ Andrei Ștefănescu și-a încheiat cu brio proiectele tv, deși avea probleme de sănătate. Durerea din spatele zâmbetului

Data: 17 Iul. 2017

A fost angrenat în mai multe emisiune tv, alături de bunul său amic, Liviu Vârciu. Andrei Ștefănescu și-a încheiat cu brio proiectele tv, chiar dacă o perioadă bună nu a mai avut voie să facă efort prea mare.

Nu de puține ori, zâmbetul din fața scenei ascunde și lucruri nu tocmai plăcute. De dragul profesiei, vedetele implicate salvează aparențele, strâng din dinți și trec peste problemele cotidiene. Într-o situație asemănătoare s-a aflat și Andrei Ștefănescu. Nimeni altul decât câștigătorul acestei ediții a show-ului ”Te cunosc de undeva”, unde l-a avut ca partener pe bunul său prieten Liviu Vârciu. Chiar din timpul filmărilor, artistul a avut ceva probleme de sănătate. Motiv pentru care a fost nevoit, de altfel, să întrerupă orice efort fizic prea mare.

”Nu prea am avut grijă de mine, am avut niște probleme de sănătate care nu mi-au permis să fac mișcare. M-au ținut puțin pe loc, dar acum sunt bine. Prefer să nu vorbesc despre ele”, a mărturisit Andrei pentru Libertatea.

Artistul spune însă că acum totul a reintrat în normal și se pune să dea jos kilogramele în plus acumulate în acea perioadă.

”Acum, că am terminat filmările, intru în vacanță. Bine, mai am concertele cu trupa. Încerc să mai slăbesc și să mă pot ocupa din nou de sport, ca pe vremuri”, a adăugat vedeta.

Și la mare, și la munte

Altfel, Andrei și-a propus să-și ducă bebelușul de doar patru luni în vacanță atât la mare, cât și la munte. Chiar dacă are mici obiecții, faptul că băiețelul este prea mic îl obligă să rămână în țară.

”Vrem să mergem câteva zile la munte și câteva la mare. La mare nu-mi place la noi că nu ai intimitate, turiștii îți fac poze în ținute de plajă, când ești relaxat… Aș vrea să găsesc un loc unde nimeni nu ne vede!”, a adăugat acesta.