VIDEO EXCLUSIV/ Bianca Drăgușanu și Victor Slav știu să mențină focul pasiunii în cuplu. Copilul nu le-a afectat intimitatea

Data: 09 Ian. 2017

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au schimbat complet de când în viața lor a apărut Sofia. Este vizibil că cei doi se înțeleg din ce în ce mai bine și că ar face orice ca fiica lor să crescă în cele mai bune condiții. În plus, Bianca Drăgușanu și Victor Slav știu să mențină focul pasiunii în relația lor și au grijă să fie în continuare romantici.

De când a născut, Bianca Drăgușanu a apelat atât la ajutorul mamei sale, cât și a mamei lui Victor, pentru a o putea avea grijă mai ușor de Sofia. Cu toate că în casa lor nu mai este deloc liniște, Bianca și Victor nu s-au transformat într-o pereche anostă, care nu are nicio altă activitate decât creșterea copilului. Cei doi știu cum să mențină focul pasiunii și au grijă să aibă și momentele lor de romantism. „Suntem foarte fericiți. La noi și Bella este un cățel fericit. Acum avem o familie atât de frumoasă, încât îmi doresc ca și ea să-mi facă niște puișori, să fie casa plină, să fie o mulțime de căței, de jucării și să fie foarte frumos la noi”, ne-a declarat Bianca, completând că îi place mult agitația de acasă, însă, atunci când vrea să fie singură cu tatăl copilului ei, își iau o scurtă vacanță. „Când vrem să stăm noi doi singuri plecăm în vacanță”, a mai spus Bianca, aprobadată de Victor. „Avem și singurătatea noastră”, a completat Slav. Atunci când nu pleacă de lângă Sofia, cei doi se retrag în camera de la etajul casei, acolo unde nu-i deranjează nimeni. „Când vrem să fim singuri urcăm la etaj. Din fericire ne permitem, adică ne permite casa”, ne-a mai spus Bianca. De altfel cei doi au norocul ca, pe timpul nopții, fiica lor să fie extrem de cuminte. „Dacă plânge Sofia, clar ne trezim, dar seara nu prea plânge”, spus Victor, completat de Bianca. „Da, da. Ziua este o șantajistă. Nu plânge, doar e mârăită, vrea doar în brațe. Dar seara nu”.