26 Iun. 2018 21:00

EXCLUSIV/ Cine-i interzice lui Carmen Brumă să mai aibă un copil

Distribuie

Vedeta tv și partenerul său, Mircea Badea, nu au în plan să devină din nou părinți. Cine-i interzice lui Carmen Brumă să mai aibă un copil?

Vedeta tv a mărturisit că în planurile sale nu intră, în acest moment, să devină din nou mamă. Cine-i interzice lui Carmen Brumă să mai aibă un copil? Ei bine, nu-I vorba de Mircea Badea, ci de fiul său… 'El nu mai vrea. Mai mult ca sigur, ar trebui să-și împartă jucăriile. Iar noi nu ne-am planificat acest lucru', a declarat aceasta pentru Libertatea. Altfel, aceasta a fost deja plecată într-o vacanță cu familia, pe litoralul românesc. Doar că fiul său, Vlăduț, i-a mai cerut una. 'Am fost o săptămână la mare, ne-am dorit să mergem pe litoralul românesc și să găsim o perioadă mai puțin aglomerată. A fost perfect. A fost foarte puțină lume, servicii foarte bune, vreme plăcută. Fi-miu ne-a comandat o alta. Ne gândeam să mergem la munte, dar mai dezbatem subiectul', a adăugat Carmen Brumă.

De ce evită vacanțele peste hotare

Vedeta tv a mai spus și care este motivul pentru care prefer să plece cu familia sa în concediu ăn România. 'Vlăduț nu a mers cu avionul, ne-a spus vehement că nu vrea. Nu vrem să-l punem într-o situație în care să fie stresat, traumatizat. Mai ales că are de văzut o grămadă de locuri în România', a spus aceasta.

Doarme cel puțin șase ore pe noapte

Carmen Brumă nu a ascuns faptul că acordă o importanță însemnată și programului său de odihnă. Chiar dacă este greu să doarmă prea mult cu un copil mic acasă, vedeta încearcă să prindă măcar șase ore de somn pe noapte. 'De obicei, caut să dorm de la ora 22, să prind acele ore importante de odihnă', a adpugat aceasta.

Comentarii