12 Aug. 2018 11:00

Claudia Pavel și-a lăsat părul doar în mâinile mamei sale. „Mă tundea și-mi spunea că o să am nevoie de păr când o să fiu mare”

Distribuie

Recunoscută după podoaba capilară, Claudia Pavel și-a lăsat părul doar în mâinile mamei sale, iar acum îi mulțumește aproape zilnic. Cântăreața are bucle perfecte și firul extrem de sănătos tocmai pentru că mama ei a știut când și cum să o tundă.

De profesie coafeză, mama Claudiei Pavel a fost mereu o femeie cochetă, așa că artista și-a dorit enorm să fie asemenea ei. Deși ea purta un coc voluminos de fiecare dată când mergea la serviciu, pe cele două fiice ale ei, Claudia și Paula, le tundea destul de des. „Mama mea este absolut superbă și ea chiar nu a avut nevoie niciodată de vreo ajutare estetică, nici de botox. Nici măcar cu fond de ten nu s-a dat niciodată, dar în schimb a fost o femeie cochetă mereu. Adică primul lucru pe care eu mi-l amintesc despre mama este că înainte să plece la muncă tot timpul își făcea cocul perfect, ruj roșu, era foarte frumos îmbrăcată, foarte cochetă mereu',a descris-o Claudia pe mama ei, completând că deși o venera, nu s-a simțit nicidată atrasă de trusa ei de make-up și nici de coafurile voluminoase. „Eu nu furam din machiajele ei. Sora mea. De aceea a și devenit make-up artist. Ea a fost pasionată mereu de astea. Noi am crescut practic în salon de înfrumusețare pentru că mama mea este hair stilist și doar sora mea i-a moștenit talentul, așa că ea a fost cea care se machia, îi tăia rochiile. Eu nu. Am fost foarte cuminte din punctul ăsta de vedere. Nu mă atrăgeau foarte tare. Cred doar că mergeam în pantofii ei cu toc'.

Comentarii