29 Aug. 2018 07:00

VIDEO EXCLUSIV/ Constantin Zamfirescu „Gogoașă” nu mai crede în Dumnezeu. „La moartea fiicei mele ceva s-a zdruncinat în credința mea”

Distribuie

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că în viața actorului Constantine Zamfirescu nu a fost doar lapte și miere și că necazurile nu l-au ocolit. Din fericire, actorul nu a cedat din niciun punct de vedere, însă i s-au schimbat anumite perspective. Constantin Zamfierescu „Gogoșă” nu mai crede în Dumnezeu de când familia lui a fost afectată de tragedii.

În ciuda faptul că a trecut printr-o sumedenie de necazuri, începând cu primul lui minut de viață când a fost la un pas să fie declarat mort, până la problemele de sănătate ale fiicei sale, Constantin Zamfirescu continuă să fie un om pozitiv și mai mult să le aducă zâmbetul pe buze celor din jurul lui.

Invitat la „Interviurile Libertatea”, cel cunoscut drept „Gogoșă” din sitcom-ul Trăzniți în Nato, ne-a mărturisit că tragediile din viața lui l-au pus să-și pună semne de întrebare cu privire la existența divină.

„Aici ai pus degetul pe rană, pe o rană foarte mare chiar. M-am născut într-o familie în care mama a încercat ușor-ușor să ne inducă această credință în Dumnezeu. Școala lupta exact invers, era împotriva. Informațiile mele erau atât de contradictorii încât am preferat să le las deoparte. Nu simțeam nicio atragere nici de-o parte, nici de de alta. Târziu am fost invitat și am făcut parte din consiliul parohial al bisericii care este în cartierul meu. Mi-a fost dat să aud și să văd niște decizii care m-au contrariat, care m-au supărat, și nu neapărat ale bisericii, ci cele venite de sus, decizii financiare, lucru care nu se pupa cu mesajul pe care încerca să-l tranmsită biserica. După care a venit decesul primei noastre fetițe”, ne-a povestit actorul, completând că momentul crucial a fost la moartea fiicei sale.

„Imediat după ce Gabriela a rămas însărcinată, imediat după ce ne-am cunoscut, cu Anastasia. Anastasia a venit pe lume ca un măr frumos, înăuntru găunos. A fost afectată în timpul sarcinii de doi viruși foarte agresivi. Deși Gabriela s-a plâns medicului, dar ea având deja două nașteri cu rezultate pozitive, fără nicio problemă, a fost încurajată să nu-și facă griji. Deși semnele erau destul de evidente nu s-au făcut investigații, le-am făcut noi când deja era mult prea târziu să mai facem vreo schimbare. Copila s-a născut cu trei camere la inimă, nu patru, deci lipsea un perete, cu toate insuficiențele posibile, renală, hepatică, respiratorie. S-a chinuit 19 zile. Pe 4 august s-a născut și pe 23 august ne-a părăsit. A apucat să fie botezată dar nu cu decizia mea, ci pentru că în spital se știa că nu mai are mari speranțe și a fost botezată fără să fiu de față. În momentul ăla ceva s-a zdruncinat definitiv în credința mea”.

Comentarii