11 Sep. 2017 07:00

VIDEO EXCLUSIV/ CRBL se poate lăuda cu o colecție impresionantă de kendama. ”Acum am peste 500”

Distribuie

De mai bine de opt ani, artistul a dezvoltat o mare pasiune pentru kendama. CRBL se poate lăuda cu o colecție impresionantă de kendama, care în prezent a ajuns la cota 500!

Pe vremea când era un artist renumit cu trupa Simplu, întâmplarea a făcut ca un prieten să-i prezinte o kendama.

 

De atunci, CRBL a devenit atât de pasionat încât, în prezent, are o colecție impresionantă cu care poate intra în cartea recordurilor. Aceasta se mărește simțitor, de la o lună la alta, astfel că, în prezent, el are peste 500 de astfel de ”jucării”. Mai mult, și fiica sa, care a și fost cu el în cantonament, are și ea propria-i colecție.

”De opt ani am desoperit jucăria. Am devenit colecționar, am peste 500. Mă bucur că România este cea mai mare comunitate din Europa.Am pus și eu umărul la asta. Uite așa scăpăm de tablete, petrecem timpul în aer liber și se dezvoltă spiritul de competiție. Deocamdata mergem în toată țara să vedem care e cel mai tare jucător de kendama în anul 2017. Și Alesia (n.r. fiica artistului) are colecția ei, dar mai ia și de la mine”, a mărturisit artistul pentru Libertatea.

Un nou proiect tv

În paralel, CRBL își continuă cariera muzicală, merge la spectacole, și nu a renunțat la televiziune. El a fost chiar angrenat într-un nou proiect tv. ”Nu am fost plecat, tot în televiziune sunt, a fost doar o mică pauză. Revin ca și concurent”, a mai spus acesta.

Comentarii
Ultimele Video-uri
← Inchide