VIDEO EXCLUSIV/ Dan Bitman își spune ”off-ul” în legătură cu băieții săi. ”Parcă sunt nemți, nu reușesc să-i conving”

Data: 06 Iul. 2017

Dan Bitman își spune ”off-ul” în legătură cu băieții săi. Niciunul dintre cei trei copii nu-i calcă pe urme. Doar Alex are legătură cu muzica, dar nu cu cariera de solist, ci cu cea de DJ.

”Așchia nu sare departe de trunchi”, doar că în cazul lui Dan Bitman s-a cam depărtat puțin mai mult. Asta pentru că, niciunul dintre cei trei băieți ai săi nu a îmbrățișat o carieră muzicală, de solist, deși, culmea, toți au înclinații spre așa ceva, după cum însuși artistul mărturisește.  Doar Alex, feciorul cel mare, are tangențe cu acest domeniu, dar nu așa cum și-ar fi dorit tatăl său. Mai precis, băiatul său, care tocmai a luat Bac-ul,  compune muzică electronică. Ba chiar și-a lansat și un album, la o cunoscută casă de producție. Visul cel mare a urmașului lui Bitman este însă altul, acela de a ajunge un DJ cunoscut! Ceilalți doi fii ai artistului,  Patrick, 13 ani, și Mark, 10 ani, sunt atrași de fotbal și chiar activează, amândoi, la un club privat din capitală.  ”Mijlociul e Ronaldo, așa zice înainte să se culce. Și cel mic e la fotbal”, a mărturisit Dan Bitman. ”Au toți însă înclinații spre muzică,  dar niciunul nu cântă. Cred că seamăna cu maică-sa. Parcă sunt nemți toți, nu reușesc să-i conving”, a continuat artistul.  Totuși, acesta are o mică speranță din partea mezinului… ”Cel mic a început să cânte în baie, e un semn”, a adăugat acesta.

Noua sa afacere l-a băgat la…cură de slăbire

Dan Bittman are o relatie de multi ani cu Liliana Stefan, mama copiilor săi, cu care nu a ajuns încă în fața altarului. Și nici nu pare să aibă de gând să o facă în viitorul apropiat. Altfel, artistul a mai spus că nu-i adeptul verunei diete speciale și că a slăbit instantaneu, după săptămâni întregi de muncă la parcul său nautic, pe care și l-a deschis, recent.

Vorbește și despre escapadele sale… muzicale

Artistul a vorbit, totodată, și despre situația trupei Holograf și cariera sa artistică. Acesta a recunoscut că are concerte și singur, dar că nu renunță la marea sa dragoste. ”Am și escapade, mai cânt merg și singur, dar Holograf nu poate nu fi uitat”, a spus acesta.