27 Iun. 2018 13:00

VIDEO EXCLUSIV/ Devine aproape mulatră fără să folosească nicio protecție solară atunci când e la plajă. Crina Abrudan a găsit soluția bronzului perfect

Distribuie

De când se știe, Crina Abrudan le spune celor care întreabă cum reușește să aibă un bronz atât de uniform și de frumos, că nu este un exemplu de urmat și că nu sfătuiește pe nimeni să o copieze. Crina Abrudan se bronzează fără să folosească vreo protecție solară, se expune de dimineața până seara și culmea, are un bronz impecabil.

Nu folosește creme, nu bea multă apă, nu mănâncă morcovi, nu stă la soare doar în orele recomandate de medic, însă cu toate acestea are nevoie de doar o zi de plajă pentru a se întoarce în București cu un ten ciocolatiu. Ei bine, Crina Abrudan ne-a dezvăluit secretul acestui bronz perfect. Nu este vorba de bronzul organic sau artificial, ci totul ține de un concentrat 100% natural. „Nu mă dau cu autobronzant pentru că nu știu niciodată să-l întind uniform și atunci când am încercat să mă dau cu autobronzant am ieșit toată pătată. În plus, a doua zi dimineața, așternuturile erau galben-maronii de la cremă, deci s-au autobronzat așternuturile. La fel cum se autobronzează hainele ulterior, deci prefer să nu. Aș putea să te mint, însă sunt sinceră și îți spun că mă bronzez foarte uniform, nu mă înroșesc, nu mă ard, nu mă cojesc. Mă fac direct negru-ciocolatiu. Nu mă întreba ce factor de protecție folosesc pentru că nu vreau să-mi urmeze nimeni sfatul. Nu folosesc. Folosesc cremă cu accelerator de bronz, cu morcov și mă bucur că am parte de bronzul ăsta', ne-a povestit Crina.

Comentarii