06 Apr. 2018 21:00

Video EXCLUSIV/ Diana Dumitrescu a făcut o singură dată cozonaci, dar s-a lăsat păgubașă! ”Au ieșit două pietre”

Distribuie

Actrița va găti de sărbători cam de toate, mai puțin cozonaci. Diana Dumitrescu a făcut o singură dată, dar încercarea sa a fost un eșec total.

Chiar dacă este o actriță talentată și des solicitată în diverse producții, Diana Dumitrescu nu neglijează nici terburile casnice. Ei îi place să gătească și încă de mică, a învățat cum să se descurce în bucătărie. În ultimul timp, ea se declară însă o răsfățată, asta pentru că actualul său iubit, Alin, preferă să se ocupe el de acest aspect. Totuși, de sărbători, Diana nu va sta cu mâinile în sân. Ea se va ocupa ca de pe masa de Paște să nu lipsească nimic. Actrița adoră friptura de miel la cuptor, știe să o prepare. Face și drob, dar acest produs nu-l consumă niciodată. 'Da, mănânc miel, fac și drob. Am făcut de două ori dar nu mănânc, pentru că nu-mi place. Îmi place friptura de miel la cuptor', a spus aceasta pentru Libertatea. Diana este însă sinceră și recunoaște că mai dă și greș în bucătărie. Nu face cozonaci, pentru că știe că nu-i ies așa cum ar trebui! 'Cozonaci nu știu să fac. O singură dată am încercat și au ieșit două pietre. Și am renunțat', a adăugat aceasta.

Nu ține post!

Chiar dacă este credincioasă, Diana nu face parte din categoria vedetelor care respectă obiceiurile și țin post de sărbători. 'Nu am ținut post niciodată', a recunoscut aceasta.

 

Comentarii