21 Aug. 2018 12:00

Diana Matei a ajuns pe mâna nutriționistului, după ce a ținut zeci de diete care nu au ajutat-o deloc. „Mănânc trei mese pe zi și am două gustări din fructe”

Distribuie

Cântăreața Diana Matei are acum o siluetă de invidiat, însă a avut nevoie de multă muncă, dar mai ales de o sumedenie de teste inutile pe propriul organism, ca să realizeze ce îi face bine și ce nu organismului ei. Diana Matei a ajuns pe mâna nutriționistului după ce nicio dietă nu mai avea rezultate.

Faptul că în adolescență a fost mai plinuță a complexat-o peste măsură pe cântăreața Diana Matei care a ținut tot soiul de diete și a avut un stil de viață haotic în speranța dobândirii unei siluete impecabile. Într-o oarecare măsură i-a reușit, însă a conștientizat că frumusețea nu trebuie să fie doar la suprafață, ci să aibă și un corp sănătos pe interior. „Fac sport și urmez sfaturile unui nutriționist. Am un regim foarte clar de ceva timp  și l-am înțeles după mulți ani de diete prost ținute și unui ritm de viață haotic pentru că știi ce înseamnă lucrul ăsta. Acum chiar am înțeles cum stă treaba și încerc să trăiesc echilibrat. Chiar dacă nu posibilitatea să mă așez la masă și să mănânc prânzul sau să mănânc cina, am întotdeauna după mine ceva sănătos  sau într-o caserolă ceva', ne-a povestit Diana, care ne-a mărturisit că în ultimii ani a învățat o mare lecție…să se abțină de la mâncarea nesănătoasă. „Este foarte important, cel puțin pentru mine să mănânc trei mese pe zi, să încerc să mănânc la ore cât de cât stabilite și două gustări din fructe. Ador să mănânc dulce. Este groaznic să mă abțin de la dulce. Sunt leșinată după dulciuri, după prăjituri, după tiramisu, după tot ce înseamnă dulce. Ce fac? Asta e povestea vieții mele. Mă abțin'.

Comentarii