09 Oct. 2018 12:00

VIDEO EXCLUSIV/ Dragoș Bucur s-a făcut actor pentru a impresiona o colegă de liceu. „Cu fata n-am mai vorbit, în schimb am ajuns în teatru”

Distribuie

Este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi, a cucerit Hollywoodul și le împărtășește din experiența lui celor care tânjesc la o astfel de meserie. Interesant este cum s-a apucat el de actorie! Dragoș Bucur a mărturisit: s-a făcut actor pentru ca să impresioneze o colegă de liceu.

Dragoș Bucur nu a visat de mic să fie pe marile scene sau să joace în filme alături de actori internaționali, ci și-a croit un drum în această meserie pornind de la o întâmplare banală, pe care acum o povestește amuzat. „Am avut un punct de plecare destul de, nu i-aș spune frivol, dar ciudat, să zicem. Eram în liceu, prin clasa a XI-a cred, și îmi plăcea de o fată. Am vorbit cu ea pe coridor și m-a întrebat ce vreau să fac și nu știu de ce, probabil ca s-o impresionez, i-am zis că vreau să mă fac actor. A fost așa, de moment. Ea atunci mi-a spus de un teatru studențesc, Teatrul Podul, unde era profesor domnul Cătălin Naum. N-am mai vorbit cu fata aia de atunci, în schimb am ajuns în Teatru Podul. Așa am devenit actor”, ne-a povestit Bucur.

Comentarii