16 Apr. 2018 21:00

VIDEO EXCLUSIV/ Elena Lasconi a făcut-o pe Monica Bârlădeanu să povestească despre dramele copilăriei. „Mi-a povestit că tatăl a fost diagnosticat ca fiind maniaco-depresiv și s-a sinucis”

Distribuie

La Tv, în ziare sau pe site-urile de socializare, multe vedete par că duc vieți lipsite de griji și că trăiesc regeste, însă adevărul din spatele acestei lumi perfecte stau uneori mari drame. Printre acestea se numără și Monica Bârlădeanu care și-a ascuns dramele copilăriei, reieșite acum la lumină după ce Elena Lasconi a făcut-o să povestească despre lacrimile din spatele zâmbetului afișat pe micul ecran.

Monica Bârlădeanu este genul de femeie frumoasă, deșteaptă și puternică, invidiată de cei din jurul ei pentru ambiția și curajul de care a dat dovadă. Ei bine în spatele succesului de azi stau și foarte multe lacrimi. Aceste lacrimi le-a scos la iveală Elena Lasconi care a inițiat campania „Rătăciți în sine. Depresia, boala mileniului'. Monica a acceptat să-și deschidă sufletul în fața Elenei pentru a trage un semnal de a alarmă și pentru a le arăta celor care suferă de această boală că se pot vindeca. „Cei cu care am vorbit au niște povești care sunt mai mult de atât. O să vedeți poveștile unor vedete de exemplu care au în familie. Uite, îți spun de Monica Bârlădeanu care m-a impresionat. M-a terminat Monica. Jur. Nu m-am gândit vreo secundă că o să fie așa povestea cu ea. Mi-a povestit de bătăile pe care le dădea tatăl mamei și zgomotele care se auzeau în corp, de divorțul lor, de faptul că tatăl a fost diagnosticat ca fiind maniaco-depresiv și s-a sinucis. Sunt lucruri foarte, foarte dure și fata asta mi se pare atât de puternică și atât de curajoasă că a stat de vorbă cu mine. Știa că o filmez, știa că o să fac un reportaj în campania asta, dar vrea să tragă și ea un semnal de alarmă. Știe cât de important este și cât de greu și cât de grav este să nu te tratezi. Sunt lucruri foarte dure pe care o să le auziți în cadrul campaniei', ne-a povestit Elena Lasconi în direct din studioul Ringier, mărturisindu-ne că a plâns alături de prezentatoarea de la „Ferma vedetelor. „Când am întrebat ce s-a întâmplat cu tatăl ei, mi-a zis că a murit și am întrebat ce s-a întâmplat și a fost așa o pauză prelungă, timp în care mie mi se strângea stomacul și mi-a zis că așa a ales el'.

Comentarii