04 Apr. 2018 12:00

Video EXCLUSIV/Elena Pagu petrece sfârșitul săptămânii în chinuri, la medicul stomatolog

Distribuie

Campioana mondială a veteranilor, la marș, va avea un sfârșit de săptămână dificil. Elena Pagu va petrece ajunul Paștelui în cabinetul medicului stomatolog.

A uimit o lume întreagă după ce a reușit să devină de șapte ori campioană mondială! Ultima oară, recent, la 91 de ani! Elena Pagu s-a apucat să facă mișcare pentru a scăpa de depresia instalată imediat după pensionare, când pur și simplu se simțea inutilă. Acum a devenit celebră, iar despre performanțele sale se vorbește peste tot. La vârsta sa, sportiva nu are nevoie de medicamente! Spune că este sănătoasă tun, și doar rareori are mici probleme, nesemnificative însă. Mai mult, a mărturisit aceasta, după un anternament de 6 kilometri, obositor pentru mulți, se simte în mare formă:

'După un antrenament de șase kilometri pot să răstorn casa, să calc rufe și să mă duc și-n piață. Nu sufăr de nicio boală care să-mi  modifice comportamentul și dinamismul meu. Mai am și eu câte o scrânteală, mi se mai umflă un picior, mai fac o gastrită. Iau și eu două medicamente, dar și pe alea foarte rar', mărturisea aceasta pentru Libertatea. Totuși, ea va ajunge pe mâna medicilor, la acest sfârșit de săptămână. Elena Pagu va petrece Vinerea mare în cabinetul stomatologului. Motivul? 'De sărbători nu o să gătesc. O să-mi pună niște implanturi dentare și în Vinerea Mare o să am capul umflat. Nu o să mă duc nici la Sfântul aer,  nici la Înviere', a mai spus aceasta.

A fost căsătorită de două ori

Sportiva a mai povestit că a fost căsătorită de două ori. De altfel, cel de-al doilea soț, care era sportiv, a încurajat-o să înceapă să facă din nou mișcare. Îi place punctualitatea, iar în prezent trăiește singură, în București.

'Sunt un om dificil, îmi place punctualitatea. Este o virtute. Nu discut cu oamenii care întârzie și trăiesc cam singură'.

Comentarii