17 Aug. 2018 15:00

VIDEO EXCLUSIV/ Fiica Majdei complotează cu iubitul actriței. „Fac alte lucruri față de atunci când sunt eu în preajma lor”

Distribuie

Deși nu este tatăl ei biologic, fiica Majdei complotează cu iubitul acriței atunci când vine vorba de năzbâtii. Jaqueline și Mihai sunt în elementul lor atunci când rămân singuri acasă sau când sunt în vacanțe.

Ca orice copil de 5 ani, Jaqueline este extrem de curioasă și mereu pusă pe șotii. Chiar dacă Majda încearcă să nu-i refuze nimic și să-i ofere o copilărie fericită, „partenerul' de năzbătii este iubitul actriței, care este de acord cu tot ce vrea fetița. „Încerc să o țin la distanță de trusa de make-up și să se bucure de copilărie. Într-adevăr îmi mai umblă în trusă. Tocmai am primit, înainte să vin la eveniment, o poză cu ea pe tocuri, dând cu aspiratorul. Are aspiratorul ei personal. Este bine totuși că face curățenie în casă, că apelează la mici trucuri, adică folosește tocurile mele, asta este. Este destul de complicat să stai pe tocuri și să dai și cu aspiratorul', ne-a povestit Majda, care deși atunci când se întoarce acasă găsește totul ca după o furtună, nu se supără niciodată pe ei.  „Nu încerc să fac pe dura nici cu ea nici cu alți oameni. Nu mă forțez absolut cu nimic. Sunt eu în starea mea naturală, la mine nu există țipete și urlete sau mai știu eu ce. Comunic cu ea ca cu un om mare și am norocul că înțelege foarte bine'.

Comentarii