VIDEO EXCLUSIV/ Imagini de senzație cu soțul Oanei Roman. Ce a făcut în toiul unei petreceri

Data: 06 Iul. 2017

Imagini de senzație cu soțul Oanei Roman la ziua de naștere a lui Mihai Mitoșeru. Abia sosit, acesta s-a dezbrăcat și a sărit în piscină.

Mihai Mitoșeru și-a aniversat ziua de naștere iar vechea sa prietenă, Oana Roman, i-a făcut cadou o petrecere la unul dintre localurile de care se ocupă, inaugurat chiar cu această ocazie. Vedeta s-a numărat printre primii invitați, pe care, alături de sărbătorit, i-a întâmpinat cum se cuvine. La aproximativ o oră după, și-a făcut apariția și soțul său. Marius Elisei venise pregătit pentru o baie în piscină, cu șort și haine de schimb. Acesta s-a dezbrăcat și a sărit în piscină, urmat fiind apoi de Costin Mărculescu. Mitoșeru a refuzat invitația de a proceda asemenea, asta după ce cățelul său fusese primul care a încercat apa. ”Îmi doresc să găsesc un feon, să-l usuc pe ăsta. E prima oară când a intrat în apă. Mă bucur că a făcut prima băiță.. Așa am învățat și eu să înot. Mi-au dat unii brânci”, s-a amuzat sărbătoritul referindu-se la patrupedul său. Cât despre petrecere, Mitoșeru a adăugat: ”Mă simt bine că la 42 de ani sunt cu cine trebuie, cu familia, cu prietenii cei mai buni”.

Oana Roman și-a recompensat soțul cu un sărut

Oana Roman s-a amuzat de isprava soțului său. L-a fotografiat, i-a zâmbit, iar la final, când Marius a ieșit din piscină, l-a recompensat cu un sărut. După un început de an nu tocmai bun, când luaseră în calcul și divorțul, cei doi soți se înțeleg acum de minune. Ambii vor fi ocupați toată vara, Oana cu evenimentele sale, iar Marius cu noul lui job.