07 Feb. 2018 13:33

VIDEO EXCLUSIV. Interviu cu Gabriela Ambăruș, președintele MISA. A vorbit deschis despre marile scandaluri: orgii, tantra yoga și urinoterapie

Distribuie

Președintele Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut, Gabriela Ambăruș, a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Libertatea despre așa-zisele orgii, despre ce înseamnă tantra yoga și care este faza cu urinoterapia.

Gabriela Ambăruș l-a cunoscut pe Gregorian Bivolaru în 1985, după ce acesta a ieșit din arest. Și, în ciuda faptului că practica yoga era interzisă, se întâlneau totuși pe ascuns. A fost și ea anchetată și bătută de ofițerii Securității, din cauza asta. Profesorii de la Medicină îi spuneau adesea ei și surorii ei gemene, Mihaela, să nu se mai vadă cu Bivolaru.

„Am continuat să practic yoga pentru că nu era nimic greșit în aceasta', spune apăsat Gabriela Ambăruș. Este unul dintre membrii fondatori ai MISA și este activă în organizație de atunci, adică din 1990. De doi ani este președintele MISA. Și cel mai greu lucru de crezut în ceea ce o privește este că are 50 de ani.

Citește și: 

Am stat o noapte la MISA. Cum trăiesc yoghinii din așezămintele spirituale

Comentarii