Video exclusiv/ Ioana Ginghină vorbește despre radicala schimbare a soțului său, Alexandru Papadopol. ”Nu-l mai recunoști”

Data: 14 Iul. 2017

Ioana Ginghină vorbește despre viața sa alături de Alexandru Papadopol, pe care-l acceptă de fiecare dată așa cum este, ”cu toate plusurile și minusurile”.

Viața de actor nu-i deloc simplă, mai ales atunci când într-o familie, ambii soți au această profesie. Este cazul și Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au căsătorit la scurt timp, iar acum au o căsnicie fericită și o fiică reușită. Cei trei vor pleca, în cursul zilei de astăzi, și într-o binemeritată vacanță, care se va termina însă pe data de 26 iulie, atunci când Ginghină începe filmările pentru serialul tv în care joacă. Actrița va avea însă lângă ea un bărbat total schimbat și diferit, ca look, de cel căruia i-a jurat credință veșnică. Asta pentru că, de dragul artei, mai precis a rolului în noul film în care va juca, Alexandru Papadopol a fost supus unei schimbări radicale.

”Dacă-l vezi acum pe stradă, cu părul lung și cu barbă, nu-l mai recunoști. Dar se pregătește pentru noul film, de la toamnă”, a mărturisit Ioana Ginhină, referindu-se la partenerul său de viață.

Actrița a mai vorbit șți despre reacțiile pe care le are, de fiecare dată când, înaintea vreunui rol. ”Trebuie să iau ca atare, aceste schimbări, ne acceptăm așa cum suntem, cu toate plusurile și minusurile. Asta e situația, mergem înainte”, a adăugat actrița.

Are reguli stricte pentru fiica sa

Altfel, Ioana Ginghină a mai spus că fiica sa, în vârstă de nouă ani, are acces la cosmeticele sale, dar doar cu o condiție.

”Nu are voie machiată pe stradă. În casă poate să se spoiască, să facă ce vrea, dar nu pe stradă”, a spus aceasta.

De asemenea, Ruxandra are un program strict și în ceea ce privește… televizorul.

”Nu a stat niciodată toată ziua pe desene. Asta pentru că avem un program, de maxim o oră, la televizor. Dar acum a trecut de stadiul ăsta, e mai mult pe online”, a adăugat actrița. .