14 Aug. 2018 11:00

VIDEO EXCLUSIV/ Jorge este conștient de atuurile lui fizice și mizează mult pe acest aspect. „Sunt un tip care arată bine, dar nu-i meritul meu”

Distribuie

Deloc modest, Jorge se consideră un bărbt frumos, lucru confirmat și de premiile primite în cinstea aspectului fizic. Cântărețul recunoaște că această frumusețe nu este meritul lui, ci a părinților care i-au dat o genă bună.

De când a fost mic, Jorge a fost un copil frumos, ca apoi să se transforme într-un tânăr sexy, curtat de multe fete. Acest lucru l-a făcut pe cântăreț să conștientizeze acest atuu fizic și să profite de pe urma lui. „Întotdeauna am fost așa un pic răuț, dar nu cred că răuț, mereu mi-a plăcut să pun punctul pe I. N-am fost niciodată tipul ăla cumințel. Am fost golănaș, ca să o spunem pe românește, de când eram mic. Mi-au plăcut petrecerile, mi-au plăcut anturajele în care m-am simțit bine și cred că toată viața mea m-a dus către zona asta artistică. Mereu am încercat să fac anumite lucruri, tot timpul se întorceau la muzică', ne-a spus Jorge.

Comentarii