28 Aug. 2017 12:00

VIDEO EXCLUSIV/ Liviu Vârciu își vrea fiica virgină până la majorat. Un tată vigilent!

Distribuie

Actorul va fi, fără îndoială, un tată extrem de precaut cu micuța care se va naște. Liviu Vârciu își vrea fiica fecioară până când va împlini 18 ani.

Liviu Vârciu numără deja zilele până când va deveni tată. Evenimentul cu pricina urmează să se întâmple în jurul datei de 15 septembrie. Până atunci, acesta se află pe ultima sută de metri cu pregătirile. A fost ămpreună cu iubita sa, Anda Călin, să cumpere cele necesare, cum ar fi cărucior, pătuț și multe altele. Liviu nu va fi prezent în sala de nașteri și nici măcar nu se va afla în spital, asta pentru că este foarte emotiv! 'O să aștept în fața spitalului, până când doctorul îmi va spune că e ok. Nu vreau ca acesta să aibă grijă și de mine. Mă ia cu leșin, eu sunt mai mămos, mai plângîcios, nu-s chiar așa de puternic în astfel de situații', a mărturisit acesta pentru Libertatea. Liviu a adăugat că fiica sa se va naște în zodia Fecioarei. 'Sper să rămână fecioară până la 18 ani', a mai spus actorul.

Mama sa, pe post de bonă

Liviu nu a ascuns faptul că s-a gândit să ia o bonpă pentru micuța sa, dar a renunțat la idee. 'Mama abia așteaptă să-și țină în brate nepoata. Poate va avea noroc să stea cu nepoata a doua', a spus acesta. Altfel, actorul și-a însoțit nu de puțune ori partenera la ecografie. 'E totul ok, sarcina decurge normal', a adăugat vedeta.

Comentarii