26 Iun. 2018 13:00

VIDEO EXCLUSIV/ Lucian Mitrea nu va fi un tată terorist cu fiica lui. „Nu cred că o să fiu ca-n filmele alea cu tați agresivi”

Distribuie

Călit în ceea ce privește gelozia, fiind de 23 de ani într-o relație cu Andreea Bănică, Lucian Mitrea spune că nu va fi un tată terorist cu fiica lui, Sofia, atunci când băieții vor apărea prin preajma ei.

Destul de discret în ceea ce privește aparițiile lui, dar mereu în umbra soției și a familiei, Lucian Mitrea ne-a declarat că nu mai este la fel de „terorist' ca pe vremea când era la începutul relației cu Andreea Bănică și avea impresia că toți admiratorii artistei vor ceva de la ea. Atunci când vine vorba de fiica lui, Lucian nu vrea să se gândească la vremea când va fi adolescentă. „Nu-mi imaginez. Adică nu mă duce până într-acolo gândul. Toți îmi spun același lucru, mă întreabă prietenii. O văd că e o fată frumoasă, nu că aș fi eu subiectiv, dar nu cred că o să fiu ca-n filmele alea cu tați agresivi', ne-a spus Mitrea, urmat de Andreea Bănică.„Eu sper să fie suficient de isteață să-și aleagă omul potrivit, să simtă care este omul pentru ea și să simtă în general ceea ce are de făcut în viață. Eu am fost norocoasă din punctul ăsta de vedere. De fapt amândoi am fost norocoși și fericiți să ne avem. Acum copiii noștri ce vor alege în viață nu avem de unde să știm', care a completat că în ceea ce-l prievește pe fiul ei, va fi mai indulgentă. „Pe Noah îl lăsăm la fete de la grădiniță, nicio problemă. Îl trimitem chiar noi. Du-te mamă, la cât mai multe'.

Comentarii