VIDEO EXCLUSIV/ Mama Biancăi Drăgușanu a avut de tras de pe urma celebrității fiicei sale. „Mama și acum suferă”

Data: 11 Ian. 2017

În timp ce mulți părinți au de câștigat de pe urma celebrității copiilor lor, mama Biancăi Drăgușanu a avut numai de tras. Madi Dragoș a întâmpinat probleme atunci când a recunoscut că este mama Biancăi. Chiar blonda ne-a povestit cum cea care i-a dat viață a suferit după ce i s-a refuzat un premiu.

În urmă cu aproape șapte ani, când Bianca Drăgușanu era în plină ascensiune în showbizz-ul românesc, mama ei, Madi Dragoș a avut norocul să fie premiată la o tombolă cu un televizor de ultimă generație. Din păcate, norocul s-a transformat imediat în ghinion, căci organizatorii nu au mai vrut să-i înmâneze produsul după ce au aflat că fiica ei este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. „Mama mea a câștigat o dată un televizor, a ales tombolă din public, și pentru că a zis că este mama mea nu i-au dat televizorul. Suferă și în ziua de azi, deși întâmplarea a avut loc acum șapte ani cred”, ne-a povestit Bianca. Drăgușanu a afirmat că ea, în schimb, nu a avut niciodată noroc la concursuri.„ Eu n-am câștigat niciodată nimic. Nici măcar la capacele alea de suc nu am avut noroc”, a mai spus blonda.

Mama Biancăi Drăgușanu nu este singura ghinionistă din familie

La capitolul ghinion stă și Victor Slav, partenerul de viață al Biancăi. Se pare că în familia celor doi nu vine nimic de-a gata, ci trebuie să muncescă pentru fiecare lucru pe care și-l doresc. „Eu nici măcar la Turbo (n.r. gumă). Îmi trebuia o anumită poză cu o mașină și îmi cădeau mereu altele, pe care le aveam de nu știu câte ori. Ce voiam nu îmi cădea niciodată și tot îmi cumpăram gumă să am poza cu mașina respectivă. Nici la Turbo nu am câștigat”, ne-a declarat amuzat și Victor Slav.