22 Ian. 2018 21:00

VIDEO EXCLUSIV/Maria Constantin se pregătește de un concurs internațional de canto-clasic. „Este organizat de Placido Domingo”

Distribuie

Chiar dacă marea ei pasiune este muzica populară românească, Maria Constantin se pregătește de concursurile de canto-clasic. Studentă în primul an la Conservator, artista vrea să se specializeze pe toate genurile muzicale.

Maria Constantin își câștigă existența interpretând melodii populare românești, gen muzical despre care spune că o reprezintă cel mai bine. Cu toate acestea, cântăreața vrea să demonstreze că vocea îi permite să cânte orice stil, așa că s-a înscris la Conservator pentru a aprofunda toate genurile muzicale. „Maria Constantin este un student ca oricare altul. Mă comport normal, chiar dacă am 30 de ani, fac 31 acum imediat. Sunt un om normal până la urmă. Fără fițe, fără figuri, însă muncesc foarte mult. Sunt un om care muncește destul de mult, un om silitor pentru că fără muncă nu putem rezolva nimic. Acum am intrat în sesiune, am examene după examene. Chiar azi (n.r. 15 ianuarie) am avut examen la pian și am luat 10 pentru că am învățat, am studiat, sunt eleva silitoare', ne-a povestit Maria, completând că își dorește ca în cei 6 ani de studiu să învețe cât mai mult. „Vreau să urmez acest Conservator pentru că, nu știu, consider că fiecare artist are câte ceva de învățat și voi avea de acum înainte. Încă 6 ani pentru că atât țin cursurile. Tot timpul trebuie să performez'.

Comentarii
Ultimele Video-uri