25 Iun. 2018 21:00

VIDEO EXCLUSIV/ Maria Marinescu rămăne mereu fără rochiile pe care le croiește special pentru ea. „Apuc să le port o dată”

Distribuie

Așa cum spune și proverbul că „cizmarul umblă întotdeauna desculț', Maria Marinescu rămâne mereu fără rochiile pe care le croiește special pentru ea. Creatoarea de modă este asaltată de prietenele care vor musai piesele ei din dressing.

Deși are un showroom și mai multe magazine unde sunt comercializare rochiile pe care ea le face, Maria Marinescu rămăne fix fără rochiile din propria garderobă. Prietenele creatoarei de modă vor musai rochiile pe care Maria le face pentru ea. Dovadă că, de multe ori se întâmplă ca la evenimentele mondene să fie îmbrăcată în creația unui alt designer. „De data asta nu port o creație de-a mea. Aș fi vrut, dar mi-a plăcut atât de mult rochia asta că am optat pentru ea în detrimentrul rochiilor mele. Pe ale mele apuc să le port o dată și le dau pentru că în general toată lumea le vrea pe alea pe care le port eu și atunci rămân fără ele', ne-a mărturist Maria.

Comentarii